Rezero

Creem coneixement i impulsem idees, normatives i projectes innovadors perquè tant les empreses, les administracions públiques com la ciutadania puguin tenir la possibilitat de gaudir d'un model de producció i de consumcap al Residu Zero, sense matèries tòxiques, ni productes que quedin sense ús.

Actualitat 2019

Jornades "Reduir el malbaratament alimentari, alimentar el planeta"

malbaratament palaumacaya

Des de Rezero organitzem les jornades "Reduir el malbaratament alimentari, alimentar el planeta", conjuntament amb Nutrició Sense Fronteres i Banc de Recursos, amb la col·laboració de l'Obra Social "La Caixa. Aquestes jornades per reduir el malbaratament alimentari tenen l'objectiu de compartir coneixement, experiències pràctiques, reptes i alhora oportunitats, entre els diferents sectors implicats a la cadena alimentària.

Llegeix més...

La cura en la planificació d’una cuina de temporada i de proximitat s’enduu la segona edició del Premi a la Millor Iniciativa Remenja’mmm

Des de fa dos anys, lluitar contra el malbaratament alimentari té premi. La iniciativa Remenja’mmm, que va sorgir de la col·laboració entre el grup GSR, la Fundació Rezero i Banc de Recursos arriba enguany a la seva segona edició amb èxit de participació en una temporada marcada per iniciatives innovadores arribades de tots els punts de la geografia catalana.

Llegeix més...