Xarxes Comerç Verd

Xarxes Comerç Verd

[EXPOSICIÓ] Xarxa de Comerç Verd de Sant Andreu es pot visitar del 21 al 25 de novembre a l’Ateneu l'Harmonia

expo comerç verd sant andreuA partir d’aquest dilluns 21 de novembre i fins el 25 de novembre, en el marc de la Setmana Europea de la Prevenció de Residus, es pot visitar a l’Ateneu l'Harmonia l'exposició Xarxa de Comerç Verd de Sant Andreu.

L’exposició preten apropar als veïns i veïnes del barri de Sant Andreu i als visitants de l’Ateneu un conjunt de productes respectuosos amb el medi ambient que es poden trobar a les botigues que conformen la Xarxa de Comerç Verd del barri. Aquests establiments de la Xarxa ofereixen productes o serveis que permeten fer un consum i una compra més sostenible i responsable amb el medi ambient i la societat. Ofereixen, per exemple, productes reutilitzables, productes a granel, productes ecològics i de proximitat.

Llegeix més...

[EXPOSICIÓ] Xarxa de Comerç Verd de Ciutat Vella es pot visitar del 19 al 27 de novembre al Centre Cívic Convent de Sant Agustí

expo comerç verd stagustiA partir d’aquest dissabte 21 de novembre i fins el 25 de novembre, coincidint amb la Setmana Europea de la Prevenció de Residus, es pot visitar al Centre Cívic Convent de Sant Agustí l'exposició Xarxa de Comerç Verd de Ciutat Vella.

L’exposició preten apropar als veïns i veïnes del barri de Ciutat Vella i als visitants del centre cívic un conjunt de productes respectuosos amb el medi ambient que es poden trobar a les botigues que conformen la Xarxa de Comerç Verd del barri. Aquests establiments de la Xarxa ofereixen productes o serveis que permeten fer un consum i una compra més sostenible i responsable amb el medi ambient i la societat. Ofereixen, per exemple, productes reutilitzables, productes a granel, productes ecològics i de proximitat.

Llegeix més...

[NOVETATS] Neix la Xarxa de Comerç Verd de Fort Pienc

guia fort piencEnguany s’ha constituït la Xarxa de Comerç Verd de Fort Pienc, conformada per botigues de diferents rams que tenen oferta de productes ecològics i respectuosos amb el medi ambient. Els comerços adherits a la Xarxa de Comerç Verd ofereixen productes o serveis que permeten fer un consum i una compra més sostenible. El Comerç Verd és una iniciativa de Rezero- Fundació Prevenció Residus i Consum, i compta amb el suport de Districte de l’Eixample.

Per donar a conèixer aquests comerços i consells per realitzar un consum sostenible hem elaborat una guia informativa.

Guia de Comerç Verd del barri de Fort Pienc de Barcelona

Llegeix més...

La Xarxa de Comerç Verd de Sant Andreu es consolida i creix

rebostsantandreuAquest any, la Xarxa de Comerç Verd de Sant Andreu, conformada per botigues de diferents rams que tenen oferta de productes ecològics i respectuosos amb el medi ambient, es consolida i creix amb la incorporació de nous membres. Els comerços adherits a la Xarxa de Comerç Verd ofereixen productes o serveis que permeten fer un consum i una compra més sostenible i responsable amb el medi ambient i la societat. El Comerç Verd és una iniciativa de la Fundació per a la Prevenció de Residus I el Consum Responsable I compta amb el suport de l'Ajuntament de Barcelona.

Llegeix més...

Neix la Xarxa de Comerç Verd de Les Corts

COMERC JUST FENTPUNT copiaAquest setembre de 2016 s’ha creat la Xarxa de Comerç Verd del barri de Les Corts, conformada per botigues de diferents rams que tenen oferta ecològica i respectuosa amb el medi ambient. La xarxa facilita al veïnat eines per a conèixer les iniciatives comercials que tenen una oferta de productes sostenibles i les promou amb el suport de l'Ajuntament de Barcelona.

Llegeix més...