Experiències catalanes cap al Residu Zero

Fitxa Experiència per a l'Estratègia Catalana Residu Zero

Des de la comissió creiem molt important que els sectors que ja estigueu col·laborant en els objectius de l'Estratègia Residu Zero, ens ho expliqueu per a que li hi donem presència a l'apartat de Residu Zero del web.

L'objectiu de visualitzar i donar publicitat a les actuacions de la vostra empresa, universitat, ens local o entitat és que ho puguin veure altres actors per a que vegin viable la participació en el procés cap a l'objectiu Residu Zero.

Us demanem que ompliu la fitxa que us podeu baixar clicant aquí i ens ho envieu a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la..

No hi ha articles a aquesta categoria. Si es mostren les subcategories dins d`aquesta pàgina, pot ser que continguin articles.

Estratègia Catalana Residu Zero

logo_residu_0_pEl Residu Zero: un objectiu, una direcció, un missatge, una eina de comunicació.

Vol impulsar una gestió preventiva i eficient dels recursos limitats i els residus, i la contaminació associada a tot el seu Cicle de vida

Vol impulsar una economia circular, de tancament dels cicles de matèria i energia, baixa en carboni.

Aquesta iniciativa és possible a la iniciativa i col·laboració intersectorial d'universitats com la UPC, la UB, l'ICTA-UAB, del món municipalista amb l'Associació de municipis RS porta a porta municipis del model Residu Mínim, entitats ecologistes i cíviques com GAIA, CAPS, la Fundació Catalana per a la Prevenció de Residus i el Consum Responsable, Ecologistes de Catalunya, CEPA...que hem estat treballant colze a colze en la Comissió promotora.