pdf Protecció de dades de caràcter personal segons la LOPD Popular

By 304 downloads

Download (pdf, 8 KB)

politica-privacitat-dades-personals-rezero.pdf

Nova política de protecció de dades

Benvolguts i benvolgudes, 

Rezero - la Fundació Privada Catalana per a la Prevenció de Residus i el Consum Responsable- valora i es preocupa per la seva privacitat i la protecció de les seves dades, per això l'informem que farem alguns canvis en la nostra Política de privacitat, que entraran en vigor a partir de 25 de maig. Aquests canvis reflectiran els majors requisits de transparència del Reglament General de Protecció de Dades (RGPD) de la UE.

Totes les modificacions que hem introduït en la Política de Privacitat estan pensades per millorar la protecció de les seves dades personals i tenen com a objecte el compliment de les disposicions del RGPD.

A continuació, li resumim algunes de les novetats més rellevants que incorpora la Política de Privacitat:

  • Descrivim amb més detall les finalitats per a les quals utilitzarem les seves dades personals.
  • L'informem sobre els nous drets que podrà exercir.
  • L'informem sobre l'accés a les seves dades personals per part de Rezero- Fundació Privada Catalana Per A La Prevenció De Residus I El Consum Responsable.


Aquesta nova política de privacitat entrarà en vigor a partir del 25 de maig de 2018. Li demanem que, si us plau, llegeixi amb deteniment la nova Política de Privacitat que pot visualitzar en el document.

En cas que li sorgeixi algun dubte, pot contactar directament responent a aquest correu electrònic, i l'ajudarem a resoldre o aclarir qualsevol qüestió que necessiti sobre aquest tema.

A més, li recordem que en cas de no estar d'acord amb la forma en què tractarem les seves dades personals, pot revocar el seu consentiment en qualsevol moment, comunicant-nos-ho.

Salutacions cordials,

Equip Rezero